Elk jaar kunnen de kinderen niet wachten om met ons op avontuur te gaan en de leiding maakt er elk jaar een super toffe week van. We doen allerlei fantastische spelletjes op het strand of in het bos, we fietsen door de duinen, zoeken krabben op het wad en vliegeren bij de door ons zo geliefde Wierschuur: voor ons de mooiste plek die we kunnen bedenken!

Ben je nog nooit op de Wierschuur geweest? Schrijf je dan snel in en ga met ons mee op ontdekkingsreis naar Terschelling. Want het kamp begint al met een spannende reis naar Terschelling: in de bus, op de boot en op de fiets. Dat is al een hele belevenis. Voor degenen die de Tra kennen: we hebben niets te veel gezegd toch??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk sluiten we de dag op onze eigen manier af, niet saai maar met een echte tandenpoets disco!! En de volgende dag worden we weer gewekt door, tja, we gaan niet alles verklappen natuurlijk.

En of dat nog niet leuk genoeg is, bij de Tra ontmoet je ook zeer interessante figuren: zo hebben we ooit de Koningin van de Atlanten ontmoet, Neptunus geholpen met zijn drietand terug te vinden, een Piraten mysterie ontrafelt en nog veel meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij net als wij benieuwd wat voor avontuur we komend kamp gaan beleven?? Schrijf je dan nu in voor de leukste week van het jaar en ga gezellig met ons mee!!

Wanneer is ons Tra Kinderkamp                      

De leukste week van het jaar is van 

26 juli t/m 2 augustus 2024 

Wat gaan we doen:

Ga jij mee op kamp met de Tra? Dan beleef je samen met de andere kinderen de allerleukste avonturen!! Het Tra kamp is in ieder geval nooit saai en geen dag is hetzelfde.