Kinderkamp

Het Kinderkamp is een kamp voor kinderen in de leeftijd van 7 jaar tot 12 jaar. De 12-jarige kinderen die met dit kamp meegaan gaan nog naar de basisschool. We hebben meerdere slaapzalen: jongens en meisjes slapen apart. 

Zodra we 28 aanmeldingen binnen hebben, zal de inschrijving voor dit kamp dan ook stoppen. We hanteren hierbij: wie het eerst komt die mag mee en (helaas) vol=vol.

En let op: je inschrijving is pas definitief na aanleveren van alle gegevens en als je de betaling geregeld hebt.

Gaat uw kind of ga jij al naar de middelbare school? Dan pas je beter in ons Tienerkamp.

Tienerkamp

Het Tienerkamp is een kamp voor tieners in de leeftijd van 12 jaar tot en met 16 jaar.

De 12-jarige kinderen die met dit kamp meegaan zitten al op de middelbare school. We hebben 28 slaapplekken waarbij meiden en jongens op aparte slaapzalen liggen. Zodra we dit aantal aanmeldingen binnen hebben, zal de inschrijving voor dit kamp stoppen. We hanteren hierbij: wie zich het eerst aanmeld, die mag als eerste mee en (helaas) vol=vol.

En let op: je inschrijving is pas definitief na het aanleveren van alle gegevens en als je de betaling geregeld hebt.

Gaat uw kind of ga jij nog naar de basisschool? Dan is het Kinderkamp meer geschikt.

Jongerenkamp

Het jongerenkamp is een kamp voor jongeren in de leeftijd van 16 jaar tot 18 jaar.

De meeste jongeren die mee gaan zijn tieners die al eerder mee geweest zijn op TRA kamp en die graag leiding willen worden. Als onze leiding die potentie ook ziet, wordt je uitgenodigd om mee te gaan op Tra kamp. Je kunt je dus niet voor dit kamp opgeven.

Bereikbaarheid in de zomerkampweek: 

De leiding is altijd telefonisch bereikbaar tijdens het kamp. We zitten dan in ''De Wierschuur'', in het plaatsje Oosterend op Terschelling.