De Tra leiding

Didi

Hallo! Ik ben Didi en het is al ruim 20 jaar geleden dat ik de Tra leerde kennen. Wat een geweldige ervaring! Ik ben meerdere keren als leiding mee op kamp gegaan. Elk kamp is anders, maar we hebben altijd veel plezier met elkaar! Ook dit jaar heb ik er weer zin in. En dan staat de Wierschuur ook nog op één van de mooiste plekken die je kunt bedenken. Dus ... tot op kamp en dan maken we er samen een leuke week van!! 😁

Patrick

Hallo ik ben Patrick en ik ben 41 jaar oud. Ik ken de Tra al jaren en in 2015 en 2016 ben ik mee geweest als leiding. Dit jaar ga ik weer mee als leiding op het tienerkamp. Nu al veel zin in om jullie te ontmoeten en er een gezellige week van te maken die een mooie herinnering mag gaan worden. 

Coen

Hoi ik ben Coen. Vroeger was ik jonger en nu ben ik 33 jaar. Sinds 2014 ben ik met tussenpozes als leiding mee gegaan met de TRA. Dit jaar ook weer super veel zin om het wad en de Wierschuur onveilig te maken. Mijn bonte avond outfit ligt al klaar!. Tot bij de bus allemaal. 

Jan

Heey hallo! Ik ben Jan, Ik ben 25 jaar en ga al mee vanaf mijn 7de. Ik vond Tra zo leuk dat ik zelfs met de Tra op mijn eigen huwlijksreis ben geweest. Er gebeuren altijd te gekke dingen met de Tra en ik hoop deze Tra avonturen met nog meer kids te delen! Tot TRA!.

Josephine

Hey, ik ben Josephine en ik ben 20 jaar. Ik ga al mee op Tra sinds mijn 15de. Dit jaar wordt mijn 3de keer als leiding. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Tot in de Wierschuur!.

Kirsten

Hoiii! ik ben Kirsten en ik ben de TRA-Kok. Het eerste jaar dat ik meeging was het mijn huwelijksreis, ik ben namelijk 4 dagen daarvoor getrouwd. Zo leuk is de Tra! Ik ben onwijs benieuwd naar jou. Tot op Terschelling!

Maaike

Hoii! Ik ben Maaike. In het dagelijks leven ben ik leerkracht in het basisonderwijs & in de zomer ga ik mee als leiding op het Tra kamp. Ik zie je daar graag! :)

Ruviënne

Hallo mijn naam is Ruviënne, ik ben 30 jaar en als we op kamp zijn ben ik een klein beetje ouder. Ik ga al sinds mijn 7de mee op kamp. Het begon met kinderkamp, daarna tienerkamp, jongerenkamp, aspirant leiding en Tra leiding. Ik vind het kamp zo leuk dat ik ieder jaar mee ga. Het is een week vol avontuur!. Tot snel. 

Oscar

Hallo ik ben Oscar. Ik geef al een aantal jaar leiding op de scouting en ik ga voor het eerst mee op Tra kamp. Ik heb leuke verhalen gehoord en heb er zin in! Tot op Terschelling. 

Linda

Hallo allemaal, ik ben Linda en ik vind Tra kamp het leukste wat bestaat!!
Ik ga al mee sinds 1999...een aantal van ons team heb ik daardoor zien opgroeien van kind naar tiener naar jongere naar leiding, hoe leuk is dat?!?
Wil jij gezellig met ons mee? Pas maar op, want straks ben jij ook besmet met het Tra virus!! En dan wil je noooooit meer anders.. ;-)

We hebben er zin in om jullie deze zomer weer te ontmoeten!